Inspiratie

Inspiratie

Ook aan de slag met Werkgeluk?

Bij steeds meer organisaties is er aandacht voor werkgeluk en de invloed van goed leiderschap daarop.

Lees hoe Happimotion diverse organisaties hielp het werkgeluk te vergroten, door onder meer de focus te leggen op leiderschapsontwikkeling.

"Alex gaat op een heel prettige, enthousiaste manier om met de groep, gebruikt humor en weet je echt te inspireren. Hij zorgt voor een leuke sfeer, waardoor de tijd vliegt."

Caroline, deelnemer Workshop


"Positief, inspirerend en leerzaam!

De workshop was zeer nuttig en goed toepasbaar in mijn werk."

Michelle, deelnemer Workshop


"Happimotion heeft ons geleerd dat je door bewust stil te staan een enorme vooruitgang kunt boeken. En heeft ons op die manier een stuk dichterbij Werkgeluk gebracht."

Monique van de Wakker, Directeur Rabobank


"Je bent als coach erg geïnteresseerd en positief. Je maakt goede verbinding en hebt  mij concreet vooruit geholpen. Top!"

Eugene, coachee


"Alex gaat op een heel prettige, enthousiaste manier om met de groep, gebruikt humor en luistert goed waar de behoefte van de groep of individueel ligt."

Deelnemer Training Coachend Leidinggeven

8,2

De gemiddelde beoordeling van onze inspiratiesessies, workhops, trainingen.

Wij hebben o.a. ervaring in: 

Accountancy  -  Bouw en Installatiebedrijven Consultancy  -   Farmacie  -  Financiële dienstverlening  Gemeenten  -  IT  -  Jeugdzorg  -  Kinderopvang  Onderwijs  -  Ouderenzorg  -  Overheid  -  Retail  -Uitgeverij  -  Uitzendbranche  - Ziekenhuizen 

In de praktijk

The business of business is Happiness

De wereld verandert en leiderschap verandert mee. Tijdens deze workshop “Leading with Happiness” lag de focus op het leiderschap van morgen met als uitgangspunt: “The business of business is Happiness.

Als Management team

aan de slag met Werkgeluk

Een training met een team leidinggevenden binnen een zorginstelling. Gezamenlijk aan de slag met Werkgeluk, het verbeteren van het groepsproces en aandacht voor medewerkers. De kern: wat kan er wel? Welke rol heb ik hierin als leidinggevende?

Inspiratie en energie, ook online!

Het is niet meer weg te denken, online (samen)werken. Veel workshops en trainingen kunnen ook prima online. Door veel interactie, inzet van werkvormen en afwisselingen score ook online sessies gemiddeld een 8,5 en hoger!

Workshop Happiness @ Work

Met een Internationaal Fashion Bedrijf organiseerde we een workshop Happiness @ Work tijdens de Lunch & Learn sessies. Inspiratie voor je eigen ontwikkeling, collega's ontmoeten en lunch in één.

Happiness Works

Een inspiratielezing bij ABN Amro over mijn persoonlijke reis in de wereld van Werkgeluk. Over zingeving, keuzes maken en de kracht en impact van werkgeluk. Volop inspiratie en mooie reacties!

Workshop Coachen met Werkgeluk

Een korte kennismaking met de training Coachend Leidinggeven & Werkgeluk tijdens het 1-jarig bestaan van de Free Thinking Leaders in Austerlitz. Wat is werkgeluk en hoe geef ik zelf aandacht aan mijn medewerkers?

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Of zelf aan de slag gaan met werkgeluk en/of leiderschapsontwikkeling? Neem vrijblijvend contact op met ons voor een persoonlijk advies.