Hallo!

Hallo!

Even voorstellen: Alex Slavenburg

Met mijn inspiratiesessies, workshops en trainingen zet ik werkgeluk op de kaart bij organisaties, leidinggevenden en medewerkers. Ik adviseer en coach leidinggevenden op individuele basis en in teamverband. Ook schreef ik de boeken 'Leidinggeven met een Glimlach' en 'Persoonlijk Leiderschap'.


Mijn missie? Werkgeluk in beweging brengen!


Met zo’n 30 jaar (internationale) ervaring op het gebied van verandermanagement, HR en leiderschap in zijn rugzak, begrijp ik de wereld van de leidinggevende als geen ander. Ik heb ervaring in verschillende omgevingen, van Zorg tot Onderwijs en van Retail en IT tot zakelijke dienstverlening. Ik spreek jouw taal, kan snel schakelen en kan leidinggevenden en organisaties met mijn ervaring echt op een boost geven op het gebied van (persoonlijk) leiderschap en werkgeluk.

Teamwork

Ik werk samen met deskundige partners, samen helpen we organisaties en leidinggevenden het werkgeluk te vergroten en het een cruciaal onderdeel te maken van hun bedrijfsstrategie en cultuur. Vaak leggen we hierbij de nadruk op het leiderschapsontwikkeling als basis vooreen beter resultaat.

Waar geloven we in

Wij geloven erin dat mensen zelf invloed hebben op hun eigen werkgelukbeleving. En dat het bevorderen van en sturen op werkgeluk een slimme strategische keuze is. Voor medewerkers en hun leidinggevenden, maar ook voor de organisatie als geheel. Want gelukkige leidinggevenden creëren gelukkige werknemers, een gelukkige organisatie en uiteindelijk gelukkige klanten. Dus in onze aanpak en leggen we niet alleen de focus op werkgeluk, maar zeker ook op leiderschapsontwikkeling.

Hoe we werken

In het kort? Praktisch, inspirerend en uitdagend. Wij helpen je zelf tot inzichten, houvast en perspectief komen. In teamverband ontdekken we samen, oefenen we, creëren we beweging en vieren we vooral ook successen! 

De beginselen van de positieve psychologie vormen de rode draad van onze aanpak. Dus kijken naar wanneer het goed gaat en de focus leggen op wat mensen wel willen en hoe ze floreren.


Happy klanten!

Onze klanten zijn happy met wat wij doen. Onze gemiddelde beoordeling is een 8,2 en klanten krijgen het werkgeluk bij zichzelf en/of de organisatie in beweging.

Lees meer>

Kan Happimotion iets voor jou betekenen? 

Wil je weten wat we voor jou of je team kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijk advies.